Maak kennis met Folmar Hoveniers

Een enthousiast hoveniersbedrijf

Folmar Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en (bedrijfs)groen. De werkzaamheden worden vanuit de opslag in Burgum verricht in het noorden van Nederland, met een focus op de regio Burgum, Drachten en Leeuwarden. Wij doen elke dag hard ons best om te zorgen dat onze klanten tevreden zijn en dat de tuinen in perfecte conditie verkeren. Door onze specialisatie, onze slimme administratie en onze mix van hoveniers met tuinmannen zijn wij in staat tegen scherpe tarieven te werken. Hierdoor zijn wij een ideale tuinpartner voor bedrijven, instellingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE's), vastgoedbeheerders en particulieren. Wij bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten en daarnaast is het mogelijk ons op uurtarief in te huren. Wilt u het onderhoud aan een betrouwbaar, enthousiast, hardwerkend en meedenkend bedrijf uitbesteden? Folmar Hoveniers staat u graag ten dienst.

Kamer van Koophandel

Folmar is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57585423.

Belastingdienst

Ons BTW-nummer is NL218211764B01.

Rekeningnummer

Ons rekeningnummer is NL80 KNAB 0256 1433 58.

Een duik in de geschiedenis

Een leuke bijbaan
vanaf zomer 2010

Folkert en Mark (zie hier 'Folmar') waren op zoek naar een leuke bijbaan voor naast de studie. Een advertentie waarin zij zich aanbieden als hardwerkende hulp in de tuin is direct een succes. De weekenden en vakanties brengen zij voortaan schoffelend door.

Oprichting Folmar 
23 maart 2013

Steeds meer mensen weten het tuinduo te vinden. Mark besluit dan ook om een bedrijf te starten waarbij hardwerkende tuinmannen tegen een scherp tarief tuinonderhoud verrichten.

Vele tevreden klanten

Sinds het begin weten mensen de tuinmannen van Folmar te vinden. Mond-tot-mond reclame doet zijn werk en al snel komen er steeds meer tevreden klanten bij. De studie is inmiddels verworden tot bijbaan en een groot deel van de week wordt in de tuinen doorgebracht. Er wordt steeds professioneler materiaal aangeschaft en de eerste bedrijfsbusjes zijn een feit.

Einde studie
juli 2017

Mark is inmiddels klaar met zijn studie en zal zich fulltime richten op Folmar Hoveniers. Met de komst van enkele nieuwe medewerkers en de aanschaf van nieuw materiaal kunnen nog meer mensen gebruik gaan maken van onze dienstverlening.

Oprichting Stophetonkruid.nl
augustus 2017

Onze borstelmachine wordt steeds vaker gebruikt om bestratingen onkruidvrij te maken. Met de aankoop van een professionele heet-watermachine, besluiten we een speciaal concept op te zetten gericht op milieuvriendelijke onkruidbestrijding. Door een efficiënte inzet en planning van deze machines willen we milieuvriendelijke onkruidbestrijding betaalbaar maken voor een grote groep particuliere en zakelijke klanten.

Onze medewerkers

Onze medewerkers stellen zich graag aan u voor.

Remco

Wat doet Remco?
Remco studeert Bedrijfskunde in Groningen en is op zijn vrije dagen en in het weekend werkzaam bij Folmar Hoveniers. Daarnaast is Remco keeper bij het plaatselijke voetbalteam. Remco helpt bij vele tuinen van onze vaste klanten en zorgt dat zij het hele jaar van een goed onderhouden tuin kunnen genieten.

Wat maakt Folmar Hoveniers zo leuk om bij te werken?
De combinatie tussen studeren en werken in de buitenlucht is erg prettig. Het is erg leuk om na een dag in de boeken actief in de tuin bezig te zijn. Een tuin netjes maken en vervolgens een tevreden klant geeft veel voldoening.

Folkert

Wat doet Folkert?
Folkert is al meer dan 8 jaar werkzaam in het tuin- en groenonderhoud. Hij heeft dan ook al vele tuinen gezien. Snoeien, grasmaaien, onkruid verwijderen, achterstallig onderhoud; Folkert kan alle klussen aan. Folkert combineert het tuinwerk momenteel met een studie Rechten in Groningen.

Wat maakt Folmar Hoveniers zo leuk om bij te werken?
Het is erg leuk dat steeds meer mensen ons weten te vinden en dat we het allerbeste onderhoud kunnen bieden tegen scherpe tarieven. Om zelfstandig op pad te gaan en voor vele soorten klanten te werken maakt het tuinwerk afwisselend en plezierig om te doen.

Youri

Wat doet Youri?
Youri heeft zijn hoveniersopleiding afgerond en verschillende stages gelopen bij zowel kleine als grote hoveniersbedrijven. Inmiddels is Youri te vinden bij veel van onze klanten. Tevens leidt Youri onze nieuwe medewerkers op en zorgt hij dat zij met voldoende kennis van zaken aan de slag kunnen gaan.

Wat maakt Folmar Hoveniers zo leuk om bij te werken?
Ik vind het erg leuk om mijn studie in de praktijk te kunnen brengen en om lekker buiten te zijn. Bij Folmar Hoveniers heb ik de mogelijkheid en vrijheid om mezelf te ontwikkelen. Daarnaast is het erg leuk dat ik mijn kennis over kan brengen op nieuwe medewerkers en hen van een goede opleiding kan voorzien.

Mark

Wat doet Mark?
Mark zorgt dat alles achter de schermen vlekkeloos verloopt. Denk aan de administratie, het materiaalbeheer en de planning. Verder is Mark het aanspreekpunt voor nieuwe klanten en stelt hij onderhoudscontracten op voor (zakelijke) klanten. En als het even kan werkt Mark zelf ook een deel van de week mee in de tuinen.

Wat maakt Folmar Hoveniers zo leuk om bij te werken?
Het is ontzettend leuk om te zien hoe steeds meer mensen ons weten te vinden. Met een steeds groter wordend team hardwerkende groenprofessionals werken aan de allerbeste dienstverlening, is een bijzonder mooie uitdaging en maakt het werk erg leuk.