Kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven

Wij zijn van mening dat kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Daarom hebben we slimme manieren bedacht om zo efficiënt en betaalbaar mogelijk te werken.

Specialisatie


Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en (bedrijfs)groen. Wij willen hier de allerbeste in zijn. Door deze specialisatie betaalt u niet de kosten die een breed georiënteerd hoveniersbedrijf met zich mee brengen. Zo hebben wij geen dure shovels en graafmachines.

Hoveniers en tuinmannen


Wij combineren de vakkennis van onze hoveniers met hardwerkende scholieren en studenten die we opleiden tot tuinman. Zij vinden het heerlijk om naast hun studie een afwisselende en leuke bijbaan te hebben. Door deze combinatie kunnen wij kwaliteitswerk leveren tegen scherpe tarieven.

Slimme administratie


Wij hebben geen kantoorpersoneel dat handmatig administratieve handelingen verricht; onze hoveniers doen de administratie via hun smartphone wanneer ze bij u klaar zijn en de boekhouding is vergaand geautomatiseerd. Verder zorgen wij voor slimme bedrijfsprocessen.

Onze tarieven

Profiteer van onze scherpe tarieven. Het uurloon van één medewerker bedraagt €27,50 inclusief btw (€22,73 exclusief btw). Neem gerust contact op om ons voor dit tarief in te huren.

Mocht u een prijsinschatting voor een specifieke klus willen ontvangen, dan komen wij graag langs om een scherpe offerte voor u op te stellen.

Wilt u een onderhoudscontract afsluiten? Dit is ideaal voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren. Wij komen graag bij u langs om een op maat gemaakt onderhoudsplan vast te stellen. Dit kan gaan om specifieke diensten zoals onkruidbestrijding of het snoeien van de heggen, maar u kunt ook het gehele onderhoud van uw terrein aan ons uitbesteden. Door onze scherpe tarieven kunnen wij u vaak een erg aantrekkelijk voorstel doen.

Al onze tarieven gelden voor de periode van 01 maart 2019 tot en met 31 december 2019.

Huur ons in voor bijvoorbeeld:
 • - periodiek onderhoud
 • - voor- en najaarsbeurt
 • - achterstallig onderhoud
 • - grasmaaien
 • - snoeien van heggen
 • - reinigen bestrating
 • - verwijderen van onkruid
 • - schoffelen
 • - onderhoud aan borders
 • - snoeien beplanting
 • - snoeien (fruit)bomen
 • - verticuteren
 • - bemesten
 • - aanbrengen houtsnippers
 • - aanbrengen grind
 • - verwijderen vijver
 • - aanleggen terras of border
 • - vernieuwen beplanting

Geen voorrijkosten

In onze werkregio (omgeving Burgum, Drachten en Leeuwarden) rekenen wij geen voorrijkosten of andere vormen van reiskosten.

Geen toeslagen

Wij rekenen geen toeslagen voor het gebruik van onze gereedschappen en machines (behalve de machines in het onderstaande overzicht).

Wij zorgen voor het afval

Wij nemen altijd een grote aanhangwagen mee waarmee wij het tuinafval voor u kunnen afvoeren naar een afvalverwerker.

Onderhoudscontract

Ook is het mogelijk om een op maat gemaakt onderhoudsplan op te stellen waarmee u specifieke klussen of het gehele onderhoud kunt uitbesteden.

Tarievenoverzicht

Uurloon

U kunt onze medewerkers inhuren voor tal van werkzaamheden op het gebied van tuin- en groenwerk. Het uurloon van één medewerker bedraagt €27,50 inclusief btw (€22,73 exclusief btw).

Afvoer groenafval

Voor het afvoeren van tuin- en groenafval moeten wij als bedrijf stortkosten betalen. Per kuub groenafval kost dit €15,00 inclusief btw (€12,40 exclusief btw).


Borstelmachine

Wanneer u de bestrating wilt laten borstelen, geldt een toeslag voor het gebruik van de onkruidborstelmachine en de slijtage aan de borstels. De toeslag in afhankelijk van de tijdsduur en ligt gemiddeld tussen de 15 en 50 euro inclusief btw.

Heet water-machine

Wilt u op milieuvriendelijke wijze onkruid bestrijden? Met onze heet-water machine kan onkruid worden gedood door middel van kokend water. Toeslagen zijn afhankelijk van het te behandelen oppervlakte en de onkruidintensiteit.

Verticuteermachine
Wilt u genieten van een mooi en groen gazon? Met onze krachtige verticuteermachine kunnen wij het mos verwijderen en krijgt uw gazon weer lucht. De toeslag is afhankelijk van het oppervlakte en ligt gemiddeld tussen de 15 en 50 euro inclusief btw.
Beplanting

Bent u toe aan nieuwe planten in de tuin? Folmar Hoveniers zorgt graag voor nieuwe heesters, bloemen en planten om uw tuin weer tot bloei te brengen.

Bemesting

Folmar Hoveniers geeft uw gazon en beplanting graag de benodigde voedingsstoffen om te zorgen dat alles groeit en bloeit.

Andere tuinproducten
Wij kunnen allerlei producten voordelig aan u leveren; denk aan terrastegels, opsluitbanden, grind, zand, tuinaarde, houtsnippers en boomschors.