Kies voor het gemak van Folmar Hoveniers met onze aantrekkelijke abonnementen

Geniet het hele jaar van een prachtig onderhouden tuin voor een vast maandbedrag. Voor een scherp tarief geniet u van vakkundig en duurzaam onderhoud door onze vriendelijke hoveniers.

Benieuwd naar uw maandbedrag? Neem contact op!

Hoe werkt het?

Abonnement op tuinonderhoud door Folmar Hoveniers

Heeft u geen tijd of zin voor tuinonderhoud? Kunt u het onderhoud niet meer zelf doen? Of heeft u geen affiniteit met tuinieren? Kies voor het gemak van Folmar Hoveniers.

  • - Voor een vast bedrag de hele jaar de tuin netjes en verzorgd
  • - Van specifieke werkzaamheden tot het totale onderhoud
  • - Duidelijke afspraken, vakkundige en betrouwbare uitvoering
  • - Voor een scherp tarief wordt u ontzorgd

Onze voordelen

Bent u op zoek naar een vaste hovenier die kwaliteitswerk levert voor een scherpe prijs? Folmar Hoveniers is de ideale hulp in uw tuin.

Kwaliteit als uitgangspunt

Wij hebben ons gespecialiseerd in tuin- en groenonderhoud en willen hier de beste in zijn. Bij Folmar Hoveniers staat kwaliteit voorop en daarom willen wij dat de tuin rondom uw woning er keurig verzorgd bij ligt. We proberen niet om alles zo snel mogelijk te doen en af te raffelen, maar zorgen dat het gazon, de hagen, de bestrating en de borders er strak bij liggen. Onze hoveniers werken precies en nauwkeurig, met een oog voor detail. Wij gebruiken professioneel gereedschap om uw tuin vakkundig te kunnen onderhouden. Groenafval wordt netjes opgeruimd en uw tuin wordt schoon achtergelaten.

Duurzaam, fossielvrij en groen werken

Als hoveniers weten wij het belang van een gezonde en schone leefomgeving. Naast groene vingers, hebben wij een groen hart en doen we er alles aan om klimaatverandering te beperken. Duurzaam, fossielvrij en groen werken vinden wij dan ook erg belangrijk. Onze bussen rijden op Neste MY Renewable Diesel. Onze gereedschappen zijn zo veel mogelijk accu aangedreven. Voor de onkruidbestrijding werken wij met milieuvriendelijke technieken (branden en borstelen). Onze branders lopen op biopropaan (restproduct van Neste MY). Het groenafval dat in uw tuin vrijkomt wordt omgezet naar compost.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een prachtig onderhouden tuin hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Door een slimme en efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij scherpe en eerlijke abonnementen bieden en profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze specialisatie hebben wij niet de kosten van een breed georiënteerd hoveniersbedrijf. Onze hoveniers hebben veel ervaring in het onderhouden van tuinen en hebben uw terrein weer snel op orde. Ook is onze administratie vergaand geautomatiseerd en hebben wij geen groot kantoorpand met allerlei administratief personeel.

Betrouwbaar en eerlijk zakendoen

Al vele jaren werken wij hard om te zorgen dat onze klanten kunnen genieten van de tuin. Wanneer u de zorg van uw groen aan ons toevertrouwd, doen we er alles aan om hier een succes van te maken. Wij komen onze afspraken na en stellen uw wensen centraal. Onze hoveniers zijn betrouwbaar en u kunt met een gerust gevoel het onderhoud uitbesteden.

Uw vaste contactpersoon

Wij leren u graag kennen. Voor wensen, voorkeuren, vragen en opmerkingen krijgt u een vaste contactpersoon die goed bereikbaar is om te zorgen dat uw tuin in perfecte conditie blijft. Ook proberen wij zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in uw tuin te laten werken, zodat zij elke hoek van uw tuin leren kennen.

Harde werkers

Onze medewerkers beschikken over een goede conditie en weten van aanpakken. Een schoffel is bij ons niet bedoeld om op te leunen. Wij selecteren onze hoveniers op verantwoordelijkheidsgevoel, zodat zij willen dat uw tuin er netjes bij komt te liggen. Met onze aanpak hebben wij uw tuin weer snel op orde en in perfecte conditie.

Op maat gemaakt onderhoud

Wanneer wij een onderhoudsabonnement voor u samenstellen, wordt uitgebreid vastgelegd welke werkzaamheden zullen worden verricht. Wij zorgen graag dat uw gehele terrein er netjes en verzorgd bij ligt. Waar moet u dan bijvoorbeeld aan denken?

Grasmaaien

Folmar Hoveniers komt graag uw gazon maaien; van een klein gazon tot een groot grasveld. Ook kunnen wij de bemesting voor onze rekening nemen.

Bekijk de informatiepagina

Onkruidbestrijding

Grote parkeerterreinen, pleinen en terrassen blijven onkruidvrij met de milieuvriendelijke en professionele machines van Folmar Hoveniers.

Bekijk de informatiepagina

Knippen van hagen

Of het nu gaat om beuken, coniferen, buxus, klimop, liguster of laurier: elk jaar knippen onze medewerkers vele meters aan hagen weer strak in vorm.

Bekijk de informatiepagina

Onderhoud borders

Of het nu rondom een appartementencomplex, een bedrijfsterrein of een kantoorgebouw is: wij houden de borders graag onkruidvrij en strak geschoffeld.

Bekijk de informatiepagina

Snoeien beplanting

Voor een bloeiend resultaat is het van belang dat uw beplanting op de juiste momenten wordt gesnoeid. Onze hoveniers verzorgen graag dit snoeiwerk.

Bekijk de informatiepagina

En nog veel meer...

Wij verzorgen graag het gehele onderhoud. Denk aan een voor- en najaarsbeurt, bemesting, verticuteren, reinigen bestrating en bladruimen in de herfst.

Bekijk al onze diensten

Kies voor een abonnement

Wilt u het tuinonderhoud uitbesteden? Van specifieke werkzaamheden (zoals maaien of snoeien) tot het gehele onderhoud van uw tuin. Geheel in overleg met u stellen we het gewenste abonnement samen. Neem gerust contact met ons op om een vrijblijvend voorstel te kunnen doen.

populair
Tuinabonnement

Vast bedrag

Vraag een offerte aan!

Uw maandbedrag?
  • Vaste prijs jaaronderhoud
  • Hele jaar ontzorgd
  • Duidelijke afspraken
  • Betrouwbare partner
  • Duurzaam en groen