Onze diensten

Periodiek onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Een tuin vraagt dan ook om regelmatig onderhoud. Zo houdt u grip op de tuin en is het aanzicht het hele jaar door netjes en verzorgd.

Lees meer

Voor- en najaarsbeurt

Zorg dat uw tuin goed van start gaat in het voorjaar en dat de tuin op de juiste wijze in de 'winterslaap' wordt gebracht met onze voor- en najaarsbeurten.

Lees meer

Grasmaaien

Folmar Hoveniers komt graag uw gazon maaien; van een klein gazon tot een groot grasveld. Ook kunnen wij de bemesting voor onze rekening nemen.

Lees meer

Achterstallig onderhoud

Ziet u door het onkruid de bomen niet meer? Onze hardwerkende hoveniers weten van aanpakken en stropen ook bij achterstallig onderhoud de mouwen op.

Lees meer

Knippen van hagen

Of het nu gaat om beuken, coniferen, buxus, klimop, liguster of laurier: elk jaar knippen onze medewerkers vele meters aan hagen weer strak in vorm.

Lees meer

Onkruidvrije bestrating

Grote parkeerterreinen, pleinen en terrassen blijven onkruidvrij met de milieuvriendelijke en professionele machines van Folmar Hoveniers.

Lees meer

Onderhoud aan borders

Of het nu rondom een appartementencomplex, een bedrijfsterrein of een particuliere tuin is: wij houden de borders graag onkruidvrij en strak geschoffeld.

Lees meer

Snoeien van beplanting

Voor een bloeiend resultaat is het van belang dat uw beplanting op de juiste momenten wordt gesnoeid. Onze hoveniers helpen u graag bij dit snoeiwerk.

Lees meer

(Fruit)bomen snoeien

Wij kunnen uw bomen op de juiste momenten snoeien en in model houden en zorgen graag dat u kunt genieten van het allerlekkerste fruit aan uw fruitbomen.

Lees meer

Verticuteren

Laat uw gazon weer ademen door onkruid en mossen te verwijderen met onze verticuteermachine en geniet de rest van het jaar van een groen gazon.

Lees meer

Bemesten

Ook uw beplanting en gazon hebben zo nu en dan behoefte aan wat extra voeding. Folmar Hoveniers beschikt over de juiste bemesting en kan dit voor u aanbrengen.

Lees meer

Reinigen

Bestratingen, tuinmeubilair en andere objecten in uw tuin ontdoen wij graag van algen, mossen en andere groene aanslag met onze reinigingsmachines.

Lees meer

Tuinaanleg en renovatie

Bent u toe aan een nieuwe tuin of wilt u enkele wijzigingen in uw huidige tuin aanbrengen? Ook voor aanlegwerk en andere tuinrenovaties kunt u Folmar Hoveniers inschakelen.

Lees meer

Nieuwe beplanting

Bent u toe aan nieuwe planten in de tuin? Folmar Hoveniers zorgt graag voor nieuwe heesters, bomen en planten om uw tuin weer tot bloei te brengen.

Lees meer

Andere klus?

Voor andere tuinklussen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee en horen graag of de klus geschikt is voor onze medewerkers.

Overzicht van tuinklussen