Grote parkeerterreinen, pleinen en terrassen blijven onkruidvrij met de milieuvriendelijke en professionele machines van Folmar Hoveniers.

De bestrating vol onkruid is voor velen een ergenis en wekt een slordige en verwaarloosde indruk. Het is nog lastig om de bestrating zelf schoon te houden. Handmatig weghalen met een mesje of onkruidkrabber is erg arbeidsintensief en ondoenlijk op grotere oppervlakten. Voor bedrijven is het gebruik van chemische middelen (gif) verboden en ook voor particulieren wordt dit steeds meer aan banden gelegd. Gelukkig beschikt Folmar Hoveniers over de juiste machines om de bestrating onkruidvrij te maken én te houden.

Bij achterstallig onderhoud beschikken wij over een borstelmachine die het onkruid uit de bestrating borstelt. Op snelle wijze is de bestrating weer schoon en representatief. Met onze heet water-machine kunnen wij ook zorgen dat de bestrating schoon blijft. Door namelijk periodiek heet water over opkomend onkruid te sproeien, blijft uw terrein het hele jaar door netjes en verzorgd.

Bekijk onderstaande fotos’s om te zien hoe wij bestratingen weer schoon krijgen. Wilt u meer informatie over professionele, betaalbare en milieuvriendelijke onkruidbestrijding? Onder de naam Stophetonkruid.nl vindt u nog veel meer informatie, kijk snel op onze speciale website.