Of het nu gaat om beuken, coniferen, buxus, klimop, liguster of laurier: elk jaar knippen onze medewerkers vele meters aan hagen weer strak in vorm.

Een heg is een prachtig middel om in uw tuin de nodige privacy te creëren of om te dienen als afscheiding. Er zijn vele varianten aan heggen. Van smalle lage tot zeer brede hoge heggen. En er zijn ook vele soorten: een heg van coniferen, beuken, klimop, liguster, laurier, buxus etc. Om lang van uw heg te genieten is het van belang deze minimaal 1 à 2 keer per jaar te snoeien. De medewerkers van Folmar Hoveniers kunnen al deze heggen weer strak in vorm snoeien.

Wanneer u een afspraak met ons heeft gemaakt, komen wij op het afgesproken tijdstip langs om de heggen te snoeien. Met onze grote en krachtige snoeischaren kunnen wij uw heggen weer snel in vorm snoeien. Wij beschikken over lange accu heggenscharen waarmee wij ons snel door uw tuin kunnen bewegen. Geen gedoe met verlengkabels. Wanneer uw heg langere tijd niet is gesnoeid en fors moet worden ingekort, beschikken wij ook nog over een extra krachtige snoeischaar. Vervolgens ruimen wij al het snoeiafval op en voeren dit desgewenst af op onze aanhangwagen. Met onze bladblazer zorgen wij dat uw tuin schoon wordt achtergelaten.

U kunt ervoor kiezen contact op te nemen met ons wanneer u de heggen gesnoeid wilt hebben. Wij komen dan graag langs om te helpen. Daarnaast kunt u ook met ons afspreken dat wij bijvoorbeeld 2 keer per jaar langskomen, zodat de heggen het hele jaar door strak en verzorgd blijven. Kan uw heg wel een snoeibeurt gebruiken? Folmar Hoveniers schiet u graag ten hulp. Neem gerust contact met ons op.