Maak kennis met Folmar Hoveniers

Het hoveniersbedrijf uit Burgum voor tuinonderhoud, groenonderhoud en andere tuinklussen

Over Folmar Hoveniers

Folmar Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en (bedrijfs)groen. De werkzaamheden worden vanuit de opslag in Burgum verricht in het noorden van Nederland, met een focus op de regio Burgum, Drachten, Heerenveen, Dokkum en Leeuwarden. Wij doen elke dag hard ons best om te zorgen dat onze opdrachtgevers tevreden zijn en dat de tuinen in perfecte conditie verkeren. Door onze specialisatie en onze slimme administratie zijn wij in staat tegen scherpe tarieven te werken. Hierdoor zijn wij een ideale tuinpartner voor bedrijven, instellingen, Verenigingen van Eigenaren (VvE's), vastgoedbeheerders en particulieren. Wij bieden aantrekkelijke onderhoudscontracten en daarnaast is het mogelijk ons op afroep in te huren. Wilt u het onderhoud aan een betrouwbaar, enthousiast, hardwerkend en meedenkend bedrijf uitbesteden? Folmar Hoveniers staat u graag ten dienst.

Diensten die Folmar Hoveniers verricht

Zakelijk en particuliere opdrachtgevers

Folmar Hoveniers werkt zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Zoekt u een hovenier om vaste afspraken mee te maken? Kies dan voor het gemak van een zakelijk onderhoudscontract of een particulier tuinabonnement.

Duurzaam, fossielvrij en groen ondernemen

Als hoveniers weten wij het belang van een gezonde en schone leefomgeving. Naast groene vingers, hebben wij een groen hart en doen we er alles aan om klimaatverandering te beperken. Duurzaam, fossielvrij en groen werken vinden wij dan ook erg belangrijk. Onze bussen rijden op Neste MY Renewable Diesel. Onze gereedschappen zijn zo veel mogelijk accu aangedreven. Voor de onkruidbestrijding werken wij met milieuvriendelijke technieken (branden en borstelen). Onze branders lopen op biopropaan (restproduct van Neste My). Het groenafval dat in uw tuin vrijkomt wordt omgezet naar compost.

Onze bedrijfsgegevens

Kamer van Koophandel

Folmar is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 57585423.

Belastingdienst

Ons BTW-nummer is NL002321526B42.