Onze referenties

Steeds meer bedrijven, verenigingen, instellingen, VvE's en particulieren vertrouwen op onze hardwerkende, vriendelijke en betaalbare groenprofessionals. Graag geven wij u een indruk van de projecten die wij uitvoeren en de werkzaamheden die wij verrichten. 

Enkele van onze projecten uitgelicht

meer projecten zien? Via onze Facebookpagina plaatsen we regelmatig foto's van uitgevoerde werkzaamheden. Bezoek onze Facebookpagina.

Onze klanten vertellen het graag zelf

Al eerder hadden de jongens mijn grote tuin picobello in orde gemaakt en ik had er dan ook het volste vertrouwen in dat het deze keer weer zo zou zijn. En inderdaad: weer op álle gebied was alles bij hen in orde: ze waren op tijd, hadden hun spullen mee, ( o.a. een loeisterke bladblazer, een zeer effectieve onkruidborstel, een aanhangkar waarop alle afval kwam). Ze toonden initiatief, waren goed gemutst, werkten weer hard en efficiënt en kundig. Dat wist ik wel, maar nu lezen anderen het ook. Wat mij betreft verdienen ze een 10 en vele klanten.

Philippine Woltring
particuliere klant in Drachten

Heb een aantal afspraken gehad en ben zeer tevreden. Goede tuinmannen, harde werkers en laten alles mooi en netjes achter. Betrouwbaar in hun afspraken en zeer vriendelijk. En dat alles voor een voordelige prijs.

Frank Krom
particuliere klant in Beetsterzwaag

Al een aantal keren gebruik gemaakt van de diensten van Folmar. De medewerkers zijn serieuze en harde werkers. Er wordt keurig werk afgeleverd voor een hele redelijke prijs!

familie de Roos
particuliere klant in Burgum

Het is heerlijk om het tuinonderhoud over te kunnen laten aan Folmar. De jongens werken hard, zijn zelfstandig en laten alles keurig netjes achter. Afspraak is afspraak.

Centrum Tea Adema
zakelijke klant in Burgum

In een dag de hele tuin, incl gazon in orde. Aardige jongens, werken flink door! Voor een tuin van 700 m2 scherpe kwaliteit en prijsverhouding. Dankjewel, in het najaar weer!

de heer Anthonio
particuliere klant in Drachten