Veelgestelde vragen

Staat uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.
Wat is Folmar Hoveniers?

Folmar is een betrouwbaar en professioneel hoveniersbedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het onderhouden van tuinen en (bedrijfs)groen. Onze focus op kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven maakt ons een ideale partner voor bedrijven, organisaties, instellingen, VvE's, vastgoedbeheerders en particulieren.

Hoe kan ik Folmar Hoveniers inhuren?

Er zijn verschillende manieren om gebruik te maken van onze dienstverlening. Eenmalig, wekelijks, tweewekelijks, maandelijks, in het voor- en najaar, wanneer u op vakantie bent; u bepaalt het. Ook kunt u ons eenmalig inhuren voor een grotere of specifieke klus. Wij kunnen op uurtarief werkzaamheden voor u verrichten, maar een vaste prijs is ook mogelijk. Wanneer u hulp nodig heeft, neemt u dan contact met ons op en wij plannen een afspraak in. Daarnaast is het ook mogelijk een onderhoudscontract af te sluiten, waarin we afspreken periodiek langs te komen. Dit kan het gehele tuinonderhoud betreffen, maar ook specifieke diensten zoals grasmaaien, schoffelen of het snoeien van de heggen. Hier kunnen we een vast maandbedrag voor afspreken. U blijft de baas over uw tuin, en bepaalt zelf hoe u onze samenwerking vormgeeft.

Wat doen jullie niet?

Wij zijn een hoveniersbedrijf gespecialiseerd in onderhoud van tuinen en (bedrijfs)groen. Wij willen graag eerlijk zijn en laten de volgende werkzaamheden over aan onze gespecialiseerde collega's: aanleggen van luxe grote tuinen en vijvers, het maken van uitgebreide tuinontwerpen (bijvoorbeeld in 3D), drainage en houtbouw. Wanneer u het onderhoud aan ons hebt uitbesteed, kunnen wij u wel helpen bij het vinden van de juiste partners die bovenstaande werkzaamheden in ons beheer kunnen verrichten.

Hoe kom ik met Folmar Hoveniers in contact?
Er zijn verschillende manieren om ons te bereiken. Zo kunt u ons bellen op 0511 700 233 of mailen op info@folmar.nl. Ook is het mogelijk online het contactformulier in te vullen. Wij horen graag van u!
Waar werken jullie?

Onze loods staat in Burgum en vanuit hier verrichten wij onze diensten. Burgum, Drachten, Leeuwarden en de kleinere plaatsen rondom dit gebied behoren tot ons werkterrein. Woont u iets verder weg? Neem gerust contact met ons op om te horen of wij u van dienst kunnen zijn.