Onze voordelen

Wilt u graag tuinwerkzaamheden uitbesteden? Wij zijn een betrouwbaar en enthousiast bedrijf en staan u graag ten dienst. Ontdek nu snel de voordelen van Folmar Hoveniers.

De allerbeste dienstverlening

Kwaliteit staat op één

Wij hebben ons gespecialiseerd in tuin- en groenonderhoud en willen hier de beste in zijn. Bij Folmar Hoveniers staat kwaliteit voorop en daarom willen wij dat uw tuin er keurig verzorgd bij ligt. Wij proberen niet om alles zo snel mogelijk te doen en af te raffelen, maar zorgen dat het gazon, de hagen, de bestrating en de borders er strak bij liggen.

Een vriendelijke en enthousiaste benadering

Wij vinden het een eer om u te komen helpen in de tuin; wij doen dan ook ons uiterste best om hier een succes van te maken.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wij willen goede dienstverlening verlenen tegen een scherp tarief. Om dit te bereiken hebben we manieren bedacht om het zo voordelig mogelijk te houden. Door slim en efficiënt te werken zorgen wij voor perfect onderhouden tuinen tegen scherpe tarieven.

 • Specialisatie

  Door ons te specialiseren in tuin- en groenonderhoud betaalt u niet de kosten die een breed georiënteerd hoveniersbedrijf met zich meebrengen.

 • Ervaren medewerkers

  Onze hoveniers hebben veel tuinen en terreinen in onderhoud. Door deze ervaring en onze professionele machines hebben zij uw tuin weer snel op orde.

   

 • Slimme administratie

  Onze hoveniers doen de administratie via hun smartphone en onze boekhouding en bedrijfsprocessen zijn op een slimme manier geautomatiseerd.

   

 • Weinig overhead

  Wij hebben geen groot kantoorpand met bezoekadres, maar een degelijke opslagruimte. Verder doen we veel in eigen beheer, zoals het onderhoud van materiaal.

Een betrouwbare partner

Al vele jaren werken wij hard om te zorgen dat onze klanten kunnen genieten van de tuin. Wanneer u de zorg van uw groen aan ons toevertrouwt, doen we er alles aan om hier een succes van te maken. Wij komen onze afspraken na en stellen uw wensen centraal. Wij zorgen dat zo veel mogelijk dezelfde medewerkers bij u aan het werk gaan, zodat zij uw tuin goed leren kennen. Wij selecteren onze hoveniers op verantwoordelijkheidsgevoel, zodat zij willen dat uw tuin er netjes bij komt te liggen. Onze hoveniers zijn betrouwbaar en u kunt met een gerust gevoel het onderhoud uitbesteden.

Een flexibele instelling

Vooral voor bedrijven en kantoren die tijdens kantoortijden zijn geopend, kan het vervelend zijn om dan tuinmannen rondom het pand aanwezig te hebben. Wanneer u niet wilt dat wij langskomen wanneer u klanten ontvangt en uw medewerkers aan het werk zijn, kunnen wij ook in de avonduren of in het weekend langskomen. Dit kan tevens handig zijn wanneer doordeweeks het parkeerterrein vol staat met auto’s. De medewerkers van Folmar Hoveniers zijn flexibel, en wij komen langs wanneer het u past. Ook voor particulieren komen wij graag langs wanneer dat het beste schikt.

Een veilig werkklimaat

Een veilig werkklimaat vinden wij belangrijk. Binnen Folmar Hoveniers beschikken we over het VCA diploma. Hiermee voldoen wij aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze medewerkers krijgen een goede opleiding om veilig met machines om te gaan. Verder zorgen we dat iedereen over de nodige beschermingsmiddelen bezit. En mocht er toch iets misgaan, dan is een goede verzekering wel zo’n veilig gevoel. Daarom hebben wij een ruime aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Oog voor detail

De kleinste details maken een tuin af. Daarom werken onze hoveniers precies en nauwkeurig. We zorgen dat uw gras kort wordt gemaaid en vergeten niet om de grasranden en het gras rondom obstakels mee te nemen. Hagen worden strak én recht gesnoeid en het onkruid halen we uit de borders en de bestrating, ook op minder zichtbare plekken. Groenafval wordt netjes opgeruimd en uw tuin wordt schoon achtergelaten. Wel zo fijn voor uw bezoekers, klanten, leveranciers, medewerkers en andere gasten.

Professioneel materiaal

Om goed en snel ons werk te kunnen doen, beschikken wij over professioneel en krachtig materiaal. Naast standaard gereedschap als schoffels, scheppen en harken beschikken wij over bladblazers, grasmaaiers, bosmaaiers, heggenscharen, kettingzagen, onkruidborstelmachines, branders, een verticuteermachine, grote aanhangwagens en nog veel meer.

Nog meer voordelen....

Vaste contactpersoon


Wij leren u graag kennen. Daarom krijgt u een vaste contactpersoon. Voor wensen, voorkeuren, vragen en opmerkingen kunt u bij deze vaste contactpersoon terecht, zodat we samen zorgen dat uw tuin in perfecte conditie blijft. Ook proberen wij zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in uw tuin te laten werken, zodat zij elke hoek van uw tuin leren kennen.

Groen ondernemen


Naast groene vingers, hebben wij een groen hart en doen we er alles aan om klimaatverandering te beperken. Onze bussen rijden op Neste MY Renewable Diesel, onze gereedschappen zijn zo veel mogelijk accu aangedreven, wij werken met milieuvriendelijke onkruidbestrijding (branden en borstelen) en uw groenafval wordt omgezet naar compost.

Wij weten van aanpakken


Onze medewerkers beschikken over een goede conditie en weten van aanpakken. Een schoffel is bij ons niet bedoeld om op te leunen. Wij selecteren onze hoveniers op verantwoordelijkheidsgevoel, zodat zij willen dat uw tuin er netjes bij komt te liggen. Met onze aanpak hebben wij uw tuin weer snel op orde en in perfecte conditie.

Kies voor Folmar Hoveniers

Uw partner in tuin- en groenonderhoud