Werken bij Folmar Hoveniers

Steeds meer mensen en bedrijven ervaren het gemak van Folmar Hoveniers. Wij zijn dan ook doorlopend op zoek naar groen talent. Ben jij toe aan een afwisselende en uitdagende (bij)baan in de buitenlucht?

 • Een leuk en gezellig team

  Folmar Hoveniers bestaat uit een gezellig en enthousiast team dat met veel passie en plezier zorgt dat opdrachtgevers een prachtig onderhouden tuin hebben.

 • Kans om jezelf te onwikkelen

  Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. We vinden het belangrijk dat je leuk werk hebt en geven de ruimte tot groei.

 • Goede verdiensten

  Hard werken belonen wij graag. Wij betalen een goed salaris en daarnaast bieden wij leuke extra's, zoals personeelsfeesten.

 • Afwisselend werk
  De vele verschillende opdrachtgevers en de verschillende werkzaamheden maken het werk afwisselend en geen dag is hetzelfde.

Kom jij ons team versterken?

Folmar Hoveniers is gespecialiseerd in tuin- en groenonderhoud. Onze medewerkers zorgen dat de tuinen van onze opdrachtgevers in perfecte conditie verkeren. Wij zijn een enthousiast team waar hard werken in een vriendschappelijke sfeer centraal staat. Lijkt het jou leuk om onderdeel van ons team te worden? Kies voor een uitdagende en gevarieerde baan bij een groeiend hoveniersbedrijf.

Onze vacatures

Hoveniers

Volg je een groenopleiding of beschik je inmiddels al over je diploma? En ligt jouw passie in het onderhoud van tuinen en groen? Folmar Hoveniers komt graag in contact met groenspecialisten. 

Tuinmannen

Ben je op zoek naar een (bij)baan in de buitenlucht? Wij komen graag in contact met scholieren, studenten en andere personen die ons team komen versterken. Met onze vele werkzaamheden is er genoeg te doen.

Stageplek

Volg je momenteel een opleiding en ben je op zoek naar een uitdagende en gevarieerde stageplek? Bij Folmar Hoveniers geven we je graag de ruimte om een leuke en relevante invulling aan je stage te geven. 

Solliciteer direct

Je kunt op verschillende manieren solliciteren. Je kunt ons een e-mail sturen waarbij je aangeeft wie je bent en wat je zoekt. Ook mag je ons een cv sturen. Daarnaast kun je ervoor kiezen onderstaand formulier in te vullen. Wij horen graag van je.