Een betrouwbare en betaalbare tuin- en groenpartner

Folmar Hoveniers is de ideale tuinpartner voor de zakelijke markt. Bedrijven, kantoren, organisaties, instellingen en verenigingen profiteren van kwaliteitsonderhoud tegen scherpe tarieven.

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat Folmar Hoveniers voor u kan betekenen? Vul hieronder dan uw gegevens in. Wij nemen contact op en komen graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen te inventariseren. Geheel vrijblijvend kunnen wij een onderhoudsofferte voor u samenstellen. 

Kies voor een hoveniersbedrijf 2.0

Bent u op zoek naar een professionele hovenier die kwaliteitswerk levert tegen scherpe tarieven? Folmar Hoveniers is de ideale tuin- en groenpartner voor de zakelijke markt.

Kwaliteit staat op nummer één

Wij hebben ons gespecialiseerd in tuin- en groenonderhoud en willen hier de beste in zijn. Het groen rondom uw bedrijf, kantoor, instelling, organisatie of vereniging is het eerste visitekaartje dat u afgeeft. Zorg dat uw groen er netjes en representatief uitziet voor uw klanten, maar ook voor uw medewerkers. Een prachtig onderhouden tuin laat zien dat u de zaken goed voor elkaar hebt. Bij Folmar staat kwaliteit voorop en daarom willen wij dat de tuin er keurig verzorgd bij ligt. We proberen niet om alles zo snel mogelijk te doen en af te raffelen, maar zorgen dat het gras, de heggen, de bestrating en de borders er strak bij liggen.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Een prachtig onderhouden tuin hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Door een slimme en efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij scherpe en eerlijke onderhoudscontracten bieden en bespaart u op de onderhoudskosten. Door onze specialisatie hebben wij niet de kosten van een breed georiënteerd hoveniersbedrijf. Verder werken wij met een mix van vakkundige hoveniers en hardwerkende scholieren en studenten die wij een interne opleiding geven. Ook is onze administratie vergaand geautomatiseerd en hebben wij geen groot kantoorpand met allerlei administratief personeel.

Betrouwbare partner

Al vele jaren werken wij hard om te zorgen dat onze klanten kunnen genieten van de tuin. Wanneer u de zorg van uw groen aan ons toevertrouwd, doen we er alles aan om hier een succes van te maken. Wij komen onze afspraken na en stellen uw wensen centraal. Wij zorgen dat zo veel mogelijk dezelfde medewerkers bij u aan het werk gaan, zodat zij uw tuin goed leren kennen. Wij selecteren onze hoveniers op verantwoordelijkheidsgevoel, zodat zij willen dat uw tuin er netjes bij komt te liggen. Onze hoveniers zijn betrouwbaar en u kunt met een gerust gevoel het onderhoud uitbesteden.

Flexibele instelling

Vooral voor bedrijven en kantoren die tijdens kantoortijden zijn geopend, kan het vervelend zijn om dan tuinmannen rondom het pand aanwezig te hebben. Wanneer u niet wilt dat wij langskomen wanneer u klanten ontvangt en uw medewerkers aan het werk zijn, kunnen wij ook in de avonduren of in het weekend langskomen. Dit kan tevens handig zijn wanneer doordeweeks het parkeerterrein vol staat met auto’s. De medewerkers van Folmar zijn flexibel, en wij komen langs wanneer het u past.

Veilig werkklimaat

Een veilig werkklimaat vinden wij belangrijk. Binnen Folmar beschikken we over het VCA diploma. Hiermee voldoen wij aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze medewerkers krijgen een goede opleiding om veilig met machines om te gaan. Verder zorgen we dat iedereen over de nodige beschermingsmiddelen bezit. En mocht er toch iets misgaan, dan is een goede verzekering wel zo’n veilig gevoel. Daarom hebben wij een ruime aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Oog voor detail

De kleinste details maken een tuin af. Daarom werken onze hoveniers precies en nauwkeurig. We zorgen dat uw gras kort wordt gemaaid en vergeten niet om de grasranden en het gras rondom obstakels mee te nemen. Heggen worden strak én recht gesnoeid en het onkruid halen we uit de borders en de bestrating, ook op minder zichtbare plekken. Groenafval wordt netjes opgeruimd en uw tuin wordt schoon achtergelaten. Wel zo fijn voor uw bezoekers, klanten, leveranciers, medewerkers en andere gasten.

Vaste contactpersoon

Wij leren u graag kennen. Voor wensen, voorkeuren, vragen en opmerkingen krijgt u een vaste contactpersoon die dag en nacht bereikbaar is om te zorgen dat uw tuin in perfecte conditie blijft. Ook proberen wij zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in uw tuin te laten werken, zodat zij elke hoek van uw tuin leren kennen.

Milieuvriendelijk

Als hoveniers weten wij hoe belangrijk een gezond en schoon milieu is. Daarom doen wij er alles aan om duurzaam te ondernemen. Veel van onze machines zijn op accu en wij maken gebruik van milieuvriendelijke onkruidbestrijding met de heet water-techniek. Verder proberen wij ons wagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten.

Harde werkers

Onze medewerkers beschikken over een goede conditie en weten van aanpakken. Een schoffel is bij ons niet bedoeld om op te leunen. Doordat wij deels met scholieren en studenten werken, die het heerlijk vinden om na een studiedag actief bezig te zijn in de buitenlucht, hebben wij uw tuin weer snel in perfecte conditie.

Op maat gemaakt onderhoud

Wanneer wij een onderhoudscontract voor u samenstellen, wordt uitgebreid vastgelegd welke werkzaamheden zullen worden verricht. Wij zorgen dat uw gehele terrein er netjes en verzorgd bij ligt. Waar moet u dan bijvoorbeeld aan denken?

Grasmaaien

Folmar Hoveniers komt graag uw gazon maaien; van een klein gazon tot een groot grasveld. Ook kunnen wij de bemesting voor onze rekening nemen.

Bekijk de informatiepagina

Onkruidbestrijding

Grote parkeerterreinen, pleinen en terrassen blijven onkruidvrij met de milieuvriendelijke en professionele machines van Folmar Hoveniers.

Bekijk de informatiepagina

Heggen snoeien

Beuken, coniferen, buxus, klimop, liguster, laurier: elk jaar snoeien onze medewerkers met professionele apparatuur vele meters aan heggen weer strak in vorm.

Bekijk de informatiepagina

Onderhoud borders

Of het nu rondom een appartementencomplex, een bedrijfsterrein of een kantoorgebouw is: wij houden de borders graag onkruidvrij en strak geschoffeld.

Bekijk de informatiepagina

Snoeien beplanting

Voor een bloeiend resultaat is het van belang dat uw beplanting op de juiste momenten wordt gesnoeid. Onze hoveniers verzorgen graag dit snoeiwerk.

Bekijk de informatiepagina

En nog veel meer...

Wij verzorgen graag het gehele onderhoud. Denk aan eenmalige en grotere klussen, aanlegwerk als het plaatsen van een nieuwe heg of het vernieuwen van de beplanting, en gladheidsbestrijding in de wintermaanden.

Kwaliteitswerk tegen scherpe prijzen

Wij zijn van mening dat kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Daarom hebben we slimme manieren bedacht om zo efficiënt en betaalbaar mogelijk te werken.

Specialisatie

Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en (bedrijfs)groen. Wij willen hier de allerbeste in zijn. Door deze specialisatie betaalt u niet de kosten die een breed georiënteerd hoveniersbedrijf met zich meebrengen. Zo hebben wij geen dure shovels en graafmachines.

Hoveniers en tuinmannen

Wij combineren de vakkennis van onze hoveniers met hardwerkende scholieren en studenten die we opleiden tot tuinman. Zij vinden het heerlijk om naast hun studie een afwisselende en leuke bijbaan te hebben. Door deze combinatie leveren wij kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven.

Slimme administratie

Wij hebben geen kantoorpersoneel dat handmatig administratieve handelingen verricht; onze hoveniers doen de administratie via hun smartphone wanneer ze bij u klaar zijn en de boekhouding is vergaand geautomatiseerd. Verder zorgen wij voor slimme bedrijfsprocessen.

Professionele uitbesteding van uw onderhoud

Wanneer u kiest voor Folmar Hoveniers wordt uw tuin en groen professioneel onderhouden. Het onderstaande stappenplan geeft aan hoe wij de samenwerking vormgeven.

 1. .

  Opstellen van beheerplan en onderhoudscontract

  Tijdens een eerste kennismaking zullen wij uw wensen inventariseren. Dit vertalen wij naar een beheerplan waarin wij beschrijven welke werkzaamheden allemaal zullen worden verricht en hoe we gaan zorgen dat uw terrein het hele jaar een nette indruk wekt. In het onderhoudscontract zullen we uw voorkeuren vastleggen met betrekking tot wanneer we langskomen en tegen welke voorwaarden.

 2. .

  Uitvoer van de vastgelegde afspraken

  Wanneer u tevreden bent met de vastgelegde afspraken gaan onze medewerkers aan de slag. Wij gaan ons 100% inzetten om te zorgen dat uw terrein een ontzettend nette indruk wekt. Uw bezoekers, gasten, medewerkers, leveranciers en klanten willen wij verbazen door te zorgen dat alles perfect onderhouden is.

 3. .

  Controle en beoordeling

  Om te zorgen dat u tevreden blijft met onze dienstverlening zullen wij periodiek met u blijven overleggen. Wat gaat er goed en zijn er zaken die beter kunnen? Uw vaste contactpersoon staat dag en nacht voor u klaar.

Betaalbaar onderhoudsconcept voor de zakelijke markt

Tuin- en groenonderhoud voor

kantor

Folmar Hoveniers is de ideale partner voor het onderhoud van uw terrein.

Onderhoud zoals u het wenst

Voor de zakelijke markt blijkt dat een onderhoudscontract een ideale samenwerkingsvorm is. Bedrijven en andere zakelijke partijen willen graag op voorhand weten wat de kosten zullen zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om Folmar Hoveniers voor eenmalige klussen of op afroep in te huren.

Onderhoudscontract

Wij bieden aantrekkelijke en betaalbare onderhoudscontracten waarmee u op professionele wijze het tuin- en groenonderhoud kunt uitbesteden. Dit kan gaan om het totale onderhoud tot aan specifieke onderhoudsklussen.

Op afroep

Wanneer u zelf de regie houdt over de tuin, kunt u er ook voor kiezen Folmar Hoveniers op afroep in te huren. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde werkzaamheden zelf verricht, en ons af en toe wilt inhuren voor de grotere klussen of wanneer u op vakantie bent.

Eenmalige klus

Heeft u een specifieke klus die u graag geklaard wilt hebben? Denk aan het snoeien van een heg, het aanplanten van nieuwe beplanting of het onkruidvrij maken van de bestrating. U kunt Folmar Hoveniers dan inhuren voor deze specifieke klus.

Benieuwd geworden?

Wij komen geheel vrijblijvend langs om kennis te maken en om uw wensen te bespreken. Wilt u het groenonderhoud naar een hoger kwaliteitsniveau tillen? En wilt u besparen op de onderhoudskosten? Vraag een offerte aan en beoordeel zelf of u wilt overstappen van groenpartner.

Wij nemen graag contact met u op

Kies voor Folmar Hoveniers

Professionele en betaalbare tuin- en groenpartner