Kies voor het gemak van een zakelijk onderhoudscontract

Folmar Hoveniers is de ideale tuinpartner voor de zakelijke markt. Bedrijven, kantoren, VvE's, organisaties, instellingen en verenigingen profiteren van duurzaam kwaliteitsonderhoud tegen een aantrekkelijk tarief.

Ontvang een geheel vrijblijvende offerte

Bent u benieuwd wat Folmar Hoveniers voor u kan betekenen? Vul hieronder dan uw gegevens in. Wij nemen contact op en komen graag bij u langs om kennis te maken en uw wensen te inventariseren. Geheel vrijblijvend kunnen wij een onderhoudsofferte voor u samenstellen. 

Kies voor een hoveniersbedrijf 2.0

Bent u op zoek naar een hovenier die kwaliteitswerk levert voor een scherpe prijs? Folmar Hoveniers is de ideale tuin- en groenpartner voor de zakelijke markt.

Kwaliteit als uitgangspunt

Wij hebben ons gespecialiseerd in tuin- en groenonderhoud en willen hier de beste in zijn. Het groen rondom uw bedrijf, kantoor, instelling, organisatie of vereniging is het eerste visitekaartje dat u afgeeft. Zorg dat uw groen er netjes en representatief uitziet voor uw klanten, maar ook voor uw medewerkers. Een prachtig onderhouden tuin laat zien dat u de zaken goed voor elkaar heeft. Bij Folmar Hoveniers staat kwaliteit voorop en daarom willen wij dat de tuin er keurig verzorgd bij ligt. We proberen niet om alles zo snel mogelijk te doen en af te raffelen, maar zorgen dat het gazon, de hagen, de bestrating en de borders er strak bij liggen.

Duurzaam, fossielvrij en groen werken

Als hoveniers weten wij het belang van een gezonde en schone leefomgeving. Naast groene vingers, hebben wij een groen hart en doen we er alles aan om klimaatverandering te beperken. Duurzaam, fossielvrij en groen werken vinden wij dan ook erg belangrijk. Onze bussen rijden op Neste MY Renewable Diesel. Onze gereedschappen zijn zo veel mogelijk accu aangedreven. Voor de onkruidbestrijding werken wij met milieuvriendelijke technieken (branden en borstelen). Onze branders lopen op biopropaan (restproduct van Neste My). Het groenafval dat in uw tuin vrijkomt wordt omgezet naar compost.

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Een prachtig onderhouden tuin hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Door een slimme en efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij scherpe en eerlijke onderhoudscontracten bieden en profiteert u van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Door onze specialisatie hebben wij niet de kosten van een breed georiënteerd hoveniersbedrijf. Onze hoveniers hebben veel ervaring in het onderhouden van terreinen en hebben uw terrein weer snel op orde. Ook is onze administratie vergaand geautomatiseerd en hebben wij geen groot kantoorpand met allerlei administratief personeel.

Flexibele instelling

Vooral voor bedrijven en kantoren die tijdens kantoortijden zijn geopend, kan het vervelend zijn om dan hoveniers rondom het pand aanwezig te hebben. Wanneer u niet wilt dat wij langskomen wanneer u klanten ontvangt en uw medewerkers aan het werk zijn, kunnen wij ook in de avonduren of in het weekend langskomen. Dit kan tevens handig zijn wanneer doordeweeks het parkeerterrein vol staat met auto’s. De medewerkers van Folmar Hoveniers zijn flexibel, en wij komen langs wanneer het u past.

Veilig werkklimaat

Een veilig werkklimaat vinden wij belangrijk. Binnen Folmar Hoveniers beschikken we over het VCA diploma. Hiermee voldoen wij aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Onze medewerkers krijgen een goede opleiding om veilig met machines om te gaan. Verder zorgen we dat iedereen over de nodige beschermingsmiddelen bezit. En mocht er toch iets misgaan, dan is een goede verzekering wel zo’n veilig gevoel. Daarom hebben wij een ruime aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Met een oog voor detail

De kleinste details maken een tuin af. Daarom werken onze hoveniers precies en nauwkeurig. We zorgen dat uw gras kort wordt gemaaid en vergeten niet om de grasranden en het gras rondom obstakels mee te nemen. Hagen worden strak én recht gesnoeid en het onkruid halen we uit de borders en de bestrating, ook op minder zichtbare plekken. Groenafval wordt netjes opgeruimd en uw tuin wordt schoon achtergelaten. Wel zo fijn voor uw bezoekers, klanten, leveranciers, medewerkers en andere gasten.

Betrouwbaar en eerlijk zakendoen

Al vele jaren werken wij hard om te zorgen dat onze klanten kunnen genieten van de tuin. Wanneer u de zorg van uw groen aan ons toevertrouwt, doen we er alles aan om hier een succes van te maken. Wij komen onze afspraken na en stellen uw wensen centraal. Onze hoveniers zijn betrouwbaar en u kunt met een gerust gevoel het onderhoud uitbesteden.

Uw vaste contactpersoon

Wij leren u graag kennen. Voor wensen, voorkeuren, vragen en opmerkingen krijgt u een vaste contactpersoon die goed bereikbaar is om te zorgen dat uw tuin in perfecte conditie blijft. Ook proberen wij zoveel mogelijk dezelfde medewerkers in uw tuin te laten werken, zodat zij elke hoek van uw tuin leren kennen.

Harde werkers

Onze medewerkers beschikken over een goede conditie en weten van aanpakken. Een schoffel is bij ons niet bedoeld om op te leunen. Wij selecteren onze hoveniers op verantwoordelijkheidsgevoel, zodat zij willen dat uw tuin er netjes bij komt te liggen. Met onze aanpak hebben wij uw tuin weer snel op orde en in perfecte conditie.

Op maat gemaakt onderhoud

Wanneer wij een onderhoudscontract voor u samenstellen, wordt uitgebreid vastgelegd welke werkzaamheden zullen worden verricht. Wij zorgen dat uw gehele terrein er netjes en verzorgd bij ligt. Waar moet u dan bijvoorbeeld aan denken?

Grasmaaien

Folmar Hoveniers komt graag uw gazon maaien; van een klein gazon tot een groot grasveld. Ook kunnen wij de bemesting voor onze rekening nemen.

Bekijk de informatiepagina

Onkruidbestrijding

Grote parkeerterreinen, pleinen en terrassen blijven onkruidvrij met de milieuvriendelijke en professionele machines van Folmar Hoveniers.

Bekijk de informatiepagina

Knippen van hagen

Of het nu gaat om beuken, coniferen, buxus, klimop, liguster of laurier: elk jaar knippen onze medewerkers vele meters aan hagen weer strak in vorm.

Bekijk de informatiepagina

Onderhoud borders

Of het nu rondom een appartementencomplex, een bedrijfsterrein of een kantoorgebouw is: wij houden de borders graag onkruidvrij en strak geschoffeld.

Bekijk de informatiepagina

Snoeien beplanting

Voor een bloeiend resultaat is het van belang dat uw beplanting op de juiste momenten wordt gesnoeid. Onze hoveniers verzorgen graag dit snoeiwerk.

Bekijk de informatiepagina

En nog veel meer...

Wij verzorgen graag het gehele onderhoud. Denk aan bijvoorbeeld eenmalige grotere klussen, het plaatsen van een haag, het vernieuwen van de beplanting en de gladheidsbestrijding in de wintermaanden.

Kwaliteitswerk voor een scherpe prijs

Wij zijn van mening dat kwaliteit niet de hoofdprijs hoeft te kosten. Daarom hebben we slimme manieren bedacht om zo efficiënt en betaalbaar mogelijk te werken.

Specialisatie

Wij hebben ons gespecialiseerd in het onderhoud van tuinen en (bedrijfs)groen. Wij willen hier de allerbeste in zijn. Door deze specialisatie betaalt u niet de kosten die een breed georiënteerd hoveniersbedrijf met zich meebrengen. Zo hebben wij geen shovels en graafmachines.

Ervaren medewerkers

Onze hoveniers hebben veel tuinen en terreinen in onderhoud. Door deze ervaring hebben zij uw terrein weer snel op orde. Met onze professionele machines kunnen we ook snel en efficiënt werken. Hierdoor leveren wij kwaliteitswerk tegen scherpe tarieven.

Slimme administratie

Wij hebben geen kantoorpersoneel dat handmatig administratieve handelingen verricht; onze hoveniers doen de administratie via hun smartphone wanneer ze bij u klaar zijn en de boekhouding is vergaand geautomatiseerd. Verder zorgen wij voor slimme bedrijfsprocessen.

Professionele uitbesteding van uw onderhoud

Wanneer u kiest voor Folmar Hoveniers wordt uw tuin en groen professioneel onderhouden. Het onderstaande stappenplan geeft aan hoe wij de samenwerking vormgeven.

 1. .

  Opstellen van beheerplan en onderhoudscontract

  Tijdens een eerste kennismaking zullen wij uw wensen inventariseren. Dit vertalen wij naar een beheerplan waarin wij beschrijven welke werkzaamheden allemaal zullen worden verricht en hoe we gaan zorgen dat uw terrein het hele jaar een nette indruk wekt. In het onderhoudscontract zullen we uw voorkeuren vastleggen met betrekking tot wanneer we langskomen en tegen welke voorwaarden.

 2. .

  Uitvoer van de vastgelegde afspraken

  Wanneer u tevreden bent met de vastgelegde afspraken gaan onze medewerkers aan de slag. Wij gaan ons 100% inzetten om te zorgen dat uw terrein een ontzettend nette indruk wekt. Uw bezoekers, gasten, medewerkers, leveranciers en klanten willen wij verbazen door te zorgen dat alles perfect onderhouden is.

 3. .

  Controle en beoordeling

  Om te zorgen dat u tevreden blijft met onze dienstverlening zullen wij periodiek met u blijven overleggen. Wat gaat er goed en zijn er zaken die beter kunnen? Uw vaste contactpersoon staat graag voor u klaar.

TUIN- EN GROENONDERHOUD voor de zakelijke markt

Tuin- en groenonderhoud voor

kantor

Folmar Hoveniers is de ideale partner voor het onderhoud van uw terrein.

Onderhoud zoals u het wenst

Voor de zakelijke markt blijkt dat een onderhoudscontract een ideale samenwerkingsvorm is. Bedrijven en andere zakelijke partijen willen graag op voorhand weten wat de kosten zullen zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om Folmar Hoveniers voor eenmalige klussen of op afroep in te huren.

Onderhoudscontract

Wij bieden aantrekkelijke en betaalbare onderhoudscontracten waarmee u op professionele wijze het tuin- en groenonderhoud kunt uitbesteden. Dit kan gaan om het totale onderhoud tot aan specifieke onderhoudsklussen.

Op afroep

Wanneer u zelf de regie houdt over de tuin, kunt u er ook voor kiezen Folmar Hoveniers op afroep in te huren. Bijvoorbeeld wanneer u bepaalde werkzaamheden zelf verricht, en ons af en toe wilt inhuren voor de grotere klussen of wanneer u op vakantie bent.

Eenmalige klus

Heeft u een specifieke klus die u graag geklaard wilt hebben? Denk aan het knippen van een haag, het aanplanten van nieuwe beplanting of het onkruidvrij maken van de bestrating. U kunt Folmar Hoveniers dan inhuren voor deze specifieke klus.

Benieuwd geworden?

Wij komen geheel vrijblijvend langs om kennis te maken en om uw wensen te bespreken. Wilt u het groenonderhoud naar een hoger kwaliteitsniveau tillen? Wilt u profiteren van onze aantrekkelijke contracten? Vraag een offerte aan en beoordeel zelf of u kiest voor het gemak van Folmar Hoveniers.

Wij nemen graag contact met u op

Kies voor Folmar Hoveniers

Professionele en betaalbare tuin- en groenpartner